De man die dood in de auto langs de A4 werd gevonden komt uit Amsterdam. (Archieffoto: Regio15).

Dode in auto bij tankstation Bospoort niet door misdrijf overleden

De dode man die maandag 7 juni in een auto werd gevonden op een parkeerterrein bij tankstation Bospoort langs de A4, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft de politie aan Sleutelstad laten weten.

De afgelopen weken deed de politie onderzoek en wilde daarom eerder geen nadere informatie delen. Ook vandaag is niet alles bekend geworden. Bijvoorbeeld hoe de man dan wel is overleden, blijft onbekend. “Dat is niet duidelijk geworden”, zegt een woordvoerder. Wel meldt de politie dat de overledene een 35-jarige inwoner is van Amsterdam.

112 Sleutelstad Leiderdorp Overleden man Bospoort


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×