(Foto: Regio15).

Verongelukte motorrijder ontweek overstekende voetgangers

De motorrijder die woensdagmiddag dodelijk verongelukte bij een eenzijdig ongeval op de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude is een 38-jarige man uit Leiden.

De motorrijder reed over de Hoge Rijndijk in de richting van Leiden toen hij mensen over zag steken. Daarop ging hij vol in de remmen en probeerde uit te wijken. Door die manoeuvre  kwam hij op de andere weghelft terecht, schoot door en botste tegen een boom. Door de klap van de aanrijding werd de man van zijn motor geslingerd en kwam verderop terecht. Omstanders hebben hem direct gereanimeerd, maar hij overleed kort daarna alsnog ter plaatse aan zijn verwondingen.

Getuigen gezocht
De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en komt graag in contact met mensen die iets van het ongeluk hebben gezien en die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×