(Foto's regio 15).

A4 vannacht afgesloten na botsing met drie auto's

De A4 bij Leiden was vannacht in de richting van Amsterdam enige tijd afgesloten na een botsing waarbij drie auto’s betrokken waren.

Een van de drie auto’s was in de tegengestelde richting gedraaid en in de tussenberm van de snelweg belandt. Er waren flinke remsporen te zien op de rijbaan. Ambulances, brandweer en politie waren ter plaatse. Meerdere inzittenden werden onderzocht door het ambulancepersoneel. De politie onderzoekt het ongeval. Mogelijk zijn de betrokken bestuurders bekenden van elkaar.

Rijkswaterstaat sloot de snelweg in de richting van Amsterdam tijdelijk volledig af vanaf Leidschendam. Ondanks het late tijdstip, even na middernacht, ontstond er al snel een lange file. Veel mensen besloten buiten de auto te wachten totdat de snelweg weer was vrijgegeven.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×