Emma Brown bij Licht op Leiden. (bekijk hier de hele uitzending).

Deze week in Licht op Leiden: zangeres Emma Brown

Een geboren Engelse, maar toch een begrip in Leiden: Emma Brown. Deze week is ze te gast in Licht op Leiden. In het wekelijkse praatprogramma praat Rens Heruer met de zangeres over onder meer haar jeugd in Engeland, opleiding en carrière.

Hoe is Brown bekend geworden in Leiden? Waarom is ze vaak te vinden bij herdenkingen en evenementen met veteranen? Wat is een mezzosopraan? Op onder meer deze vragen geeft de zangeres antwoord in deze aflevering van Licht op Leiden.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

 

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×