Marije Roos is nieuwe gemeentesecretaris Leiderdorp. (Foto: PR).

Marije Roos nieuwe gemeentesecretaris Leiderdorp

Marije Roos volgt per 1 september Herman Romeijn op als gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Leiderdorp. “Ik zie uit naar de kennismaking met lokale en regionale partners die voor Leiderdorp belangrijk zijn”, laat Roos weten.

Roos is nu nog gemeentesecretaris bij de gemeente Weesp. Eerder was zij adviseur en uitvoerend secretaris van het college B&W van Amsterdam. Daar werkte ze eerder als adviseur openbare orde en veiligheid. Ook was ze politiek analist bij het Ministerie van Defensie. Ze studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×