(Foto: Theo Bense).

Yana Timina nieuwe trainer Scylla

Tafeltennis vereniging Scylla heeft Yana Timina aangetrokken die de trainingen gaat geven aan de landelijke seniorenteams en jonge talenten. De samenwerking met Timina biedt Scylla ook de mogelijkheid om zelf spelers op te leiden en uit te laten komen op het hoogste niveau.

Timina is in de Nederlandse tafeltenniswereld een grote naam geworden door met verschillende clubs Nederlands kampioen te worden en meerdere Nederlandse titels binnen te halen in het dubbelspel. Daarnaast is Timina ook voor Nederland uitgekomen op het internationale tafeltenniscircuit. Naast trainer bij Scylla is ze als tafeltennisster nog steeds actief is op hoog niveau.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×