(Foto's: Regio15).

Auto schept voetganger op zebrapad Kooilaan

Een auto heeft vanavond rond 18.30 uur op de Kooilaan ter hoogte van de Soestdijkkade een meisje aangereden op het zebrapad. Het slachtoffertje is door de klap van de aanrijding enkele meters verderop op het asfalt terecht gekomen.

Het meisje is door ambulancemedewerkers gestabiliseerd en in een vacu├╝mmatras naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen trauma-arts, die met een traumahelikopter onderweg was, hoefde niet in actie te komen.

Mogelijk onder invloed
Vanwege een vermoeden van rijden onder invloed is de bestuurder meegenomen naar het politiebureau. De Kooilaan was enige tijd afgesloten voor het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×