Foto ter illustratie. (Archieffoto: Regio15).

Leidse in Den Haag aangehouden voor ongeval in Gouda

Een 19-jarige tractorbestuurster uit Leiden is vanochtend in Den Haag aangehouden vanwege een aanrijding met een fietser in Gouda. De tractor maakte deel uit van een groepje tractoren die via Gouda op weg was naar de boerendemonstratie in Den Haag.

Toen de tractor op de Burgemeester van Reenensingel in Goude een fietser passeerde en raakte, kwam deze ten val. De fietser liep enkele lichte verwondingen op en zijn fiets raakte beschadigd. De tractorbestuurster reed vervolgens door. Dankzij het signalement dat de fietser doorgaf, kon de politie de bestuurster van de tractor in Den Haag aanhouden.

Zij is voor verhoor overgebracht naar een politiebureau. De tractor wordt nog onderzocht op sporen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×