De Leidse Oly- en paralympiërs vertrekken de komende weken naar Japan. Deze week werden ze uitgezwaaid. (Foto's/video: Chris de Waard).

Leidse olympische en paralympische sporters uitgezwaaid

Acht sporters en een coach uit Leiden vertrekken deze maand richting Japan voor deelname aan de Olympische Spelen die vanaf eind juli worden gehouden in het land van de rijzende zon. Aansluitend vinden vanaf 24 augustus de Paralympische Spelen plaats.

Maandagmiddag organiseerde Topsport Leiden een ‘uitzwaaimoment’ voor de sporters bij Grand Café de Burcht. Daarbij waren Jonne Moleman (paralympisch zwemster), Annika van der Meer (paralympisch roeister), Bouwewijn Röell (olympisch roeier) en roeicoach Jan Klerks aanwezig. Ze werden toegesproken door topsportcoördinator Pieter Verhoogt en sportwethouder Paul Dirkse. Daarna werden ze ook nog even letterlijk uitgezwaaid.

 

 

,

Leiden Sport Jonne Moleman


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×