Oegstgeest scoort goed als gemeente waar het plezierig wonen is. Ook Voorschoten en Wassenaar staan in de top tien. (Foto: Chris de Waard).

Oegstgeest en Voorschoten ook dit jaar weer bij populairste woongemeenten

Elsevier Weekblad publiceert al jaren de Top 50 van beste gemeenten van Nederland en enkele plaatsen in onze regio staan steevast in de top tien. En dat is dit jaar niet anders. Oegstgeest en Voorschoten bezetten respectievelijk de zevende en de achtste plek. Wassenaar voert op plek vijf het regioklassement aan.

Iets verderop in de regio staat Lisse op plek vijftien en Teylingen op plaats 23. De gemeente Leidschendam-Voorburg staat op 28 en Katwijk op een 29e plaats. Noordwijk eindigt twee plekjes lager op 31.

 

Maatschappij Oegstgeest Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×