Auto's botsen op parkeerterrein ziekenhuis

Op de parkeerplaats van het Alrijne Ziekenhuis aan de Simon Smitweg in Leiderdorp zijn donderdagmiddag drie personenauto’s op elkaar gebotst. De bestuurster van het groene voertuig is in de ambulance gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De automobiliste in het groene voertuig trok een kaartje bij de slagboom voor de parkeerplaats en gaf vervolgens per ongeluk een dot gas waardoor ze tegen twee voorgangers botste die stonden te wachten op de parkeerplaats. Alle drie de voertuigen liepen door de aanrijding aanzienlijke schade op. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s weggesleept.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×