Jan-Jaap de Haan en Bibi Werter over 'Leiden, stad in steentjes' (Video: Robbert Beurse).

Bibi Werter jurylid van stad in steentjes

‘Leiden, stad in steentjes’ is van start. Jan-Jaap de Haan, vice-voorzitter van organisator Historische Vereniging Oud Leiden vroeg Lego Masters finalist, Bibi Werter als jurylid voor de bouwwedstrijd. “Ik heb ja gezegd!” aldus Werter.

“Iedereen kan nu al thuis bouwen”, volgens de Haan. “Maar we gaan ook gewoon in het centrum live bouwen.” Ook verklapt hij dat er meer Lego Masters aanwezig zijn bij de finale. “Je Lego-idolen komen naar Leiden” zegt een enthousiaste de Haan. “En je kunt ze ontmoeten!” Ook Werter staat te springen om te beginnen. “Het is een hele leuke uitdaging.”

Locatie
Organisator de Haan verklapt nog niet waar de finaleweek plaats gaat vinden. Wel laat hij weten welke locaties het niet worden: “Het wordt niet het V&D gebouw” aldus de Haan. “En het stadhuis wordt hem ook niet.”

Aanmelden kan door het formulier in te vullen op stadinsteentjes.nl.

 

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×