Melle Boddaert is regelmatig te gast bij Sleutelstad. Eind mei speelde hij nog liedjes van Bob Dylan ter ere van diens 80e verjaardag. (Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Leidse singer-songwriter Melle komt met nieuwe single

Run Run. Zo heet de nieuwste track van Melle Boddaert. De Leidenaar timmert al enkele jaren stevig aan de weg en het wachten is op zijn landelijke doorbraak. In Leiden won hij in 2019 al de Nobel Award voor muziek bij Gebr. de Nobel. De zanger en multi-instrumentalist won vorige maand ook de finale van ‘Mooie Noten 2021’ in de Vondelkerk in Amsterdam. Dat is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters

Melle is niet alleen de voornaam van de 21-jarige singer-songwriter, maar ook de naam van zijn band. Daarin spelen verder drummer Ties Voskamp, bassist Jari Stoppelenburg en Max Warmerdam op gitaar. Op Run Run speelt ook Niels Jacobs mee op trombone.

Melle is vanavond om 21.15 uur te horen bij de Avond van Sleutelstad met Sven Brandenburg. Dan wordt ook de clip van Run Run vertoond. Melle staat zondag in het voorprogramma van Ruben Hein bij Los in het Bos in Openluchttheater Amersfoort en dan pas weer op 29 juli bij Music Around The Fireplace in Amsterdam. Alle andere geplande optredens zijn in verband met de aangescherpte coronamaatregelen gecanceld.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×