(Foto: PR/BplusC).

Kunstcarrousel brengt kinderen kunst in hun buurt

BplusC organiseert samen met Stichting SOL een Kunstcarrousel. Elke woensdag of donderdag geven docenten van BplusC creatieve workshops in alle SOL-locaties in Leiden. De workshops worden vooral bezocht door kinderen uit de Stevenshof, Leiden Noord, Merenwijk, Roodenburg, Zuidwest en de Mors. Het programma is speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Deelname is gratis.

Tijdens de creatieve workshops staat er muziek, dans, tekenen, schilderen, kalligrafie en kleien op het programma ook kunnen kinderen een t-shirt op pimpen. Aldoende kunnen kinderen op een laagdrempelige wijze kennismaken met verschillende kunstvormen en hun interesses en talenten ontdekken.

Het reguliere aanbod van BplusC wordt steeds vaker in de wijken geprogrammeerd zodat kinderen in de buurt muziek-, theater- of dansles vlakbij huis krijgen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×