Bruine Boon heeft vergunning binnen; woensdag weer open

Goed nieuws voor de gasten en voor de eigenaar van de Bruine Boon. De gemeente Leiden heeft een horecavergunning verleend aan de nieuwe eigenaar. Dat is de Rebel Horeca Groep (RHG) uit Leiden. Het restaurant aan de Stationsweg in Leiden opent aanstaande woensdag weer de deuren. De Boon was ruim een jaar gesloten, nadat bij een vorige verkoop de nieuwe eigenaren geen vergunning kregen.

Directeur Singha Witteman van de RHG is dolblij, maar heeft nog wel enkele uitdagingen voor het zover is. “We mogen meteen open, maar het komt toch nog onverwacht dus we moeten nu eerst de voorraden op orde brengen en we hebben ook nog niet voldoende personeel. Dus als je iemand weet, laat ze maar reageren.”

Witteman vertelde eerder al aan Sleutelstad dat hij weinig aan het concept van ‘De Boon’ wil veranderen. “Het is zo’n mooie Leidse tent. Iedereen heeft daar wel zijn of haar herinneringen aan. Het is gewoon een goeie zaak.”

Economie Leiden Bruine Boon


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×