Vegan Masters breidt uit naar Leiden

Het snelgroeiende Vegan Masters opent ook in Leiden een keuken voor bezorgmaaltijden. Deze zogenoemde ‘dark kitchen’ staat in restaurant Vet Gezond aan het Omegaplantsoen in de nieuwe Leidse wijk aan de Lammeschansweg.

Vegan Masters die, zoals de naam al verraadt, vegan-maaltijden en snacks bezorgt, heeft al vestigingen in een aantal grote steden en breidt nu uit naar middelgrote steden in Nederland. Het doel van dit nog jonge bedrijf is om uit te breiden naar 100 vestigingen in Nederland. Om snel te kunnen groeien gaat Vegan Masters de samenwerking aan met lokale horecaondernemers die capaciteit over hebben in hun zaak en zelf al actief bezorgen.

Voor Vet Gezond van ondernemer Kevin Goei gaat dit op. Hij ziet de hippe plantaardige snacks van Vegan Masters als een interessante toevoeging. “Voor ons is dit een kans om een breder publiek aan te spreken. Door toevoeging van Vegan Masters als extra formule bieden wij een uitgebreid assortiment in de bezorgmarkt.”

Duurzaamheid Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×