Eén van de collages van Henk Hannemann. (Beeld: De tuin van de smid).

Kunstexpositie over dieren in Cronesteyn

Henk Hanneman exposeert vanaf 2 augustus in De tuin van de smid in Park Cronesteyn. De tentoonstelling ‘Dierenpark Hannemann’ bestaat uit collages en assemblages met dieren in de hoofdrol. Ze stralen melancholie en verlangen uit, maar met ruimte voor de nodige humor.

De afbeeldingen voor de collages komen uit boeken en bladen die vaak ouder zijn dan vijftig jaar. Voor de assemblages gebruikte Hannemann allerlei dingen van rommelmarkten en kringloopwinkels, maar ook dingen die hij op straat vindt.

Tot 10 oktober is ‘Dierenpark Hanneman’ te bezichtigen in De groene zaal, tenzij de zaal is gereserveerd voor een vergadering of feest. Belangstellenden kunnen altijd bellen naar de locatie op 071 – 7501796.

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×