Afzwemmers in actie. (Foto: Zwembad Het Wedde).

Alle deelnemertjes éénweekse zwemlescursus Het Wedde geslaagd

In de eerste week van de zomervakantie organiseerde zwembad Het Wedde in Voorschoten een éénweekse zwemlescursus voor het A-, B- of C-diploma van het Nationale Zwem-ABC. De 27 deelnemende kinderen zijn allemaal geslaagd en kunnen de resterende vijf weken van de vakantie genieten van het door hen behaalde diploma.

De kinderen die aan de zwemlescursus deelnamen hadden al zwemlessen gevolgd waarbij hun techniek en hun uithoudingsvermogen waren opgebouwd. Tijdens de éénweekse cursus kregen ze iedere ochtend nog eens anderhalf uur zwemles.

Op gepaste afstand keken familie en Jip het nijlpaard op vrijdagmiddag toe hoe de kinderen in het zwembad lieten zien dat ze over het juiste niveau beschikten. Alle kinderen haalden een diploma.

Géén turbocursus
Leren zwemmen kan niet binnen een week. Zwembad Het Wedde benadrukt dat alleen kinderen die al in de afzwemgroepen zitten, aan de éénweekse cursus mee kunnen doen. Met de éénweekse cursus wordt in korte tijd extra geoefend op de noodzakelijke zwemvaardigheden.

Maatschappij Onderwijs Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×