(Foto: Regio15).

Automobilist rijdt in op agenten en schampt fietser

Een nog onbekende automobilist is vrijdagavond in de Merenwijk op een politieauto ingereden. Dat gebeurde nadat twee eenheden op een melding afgingen. De auto reed uit het niets op één van die politieauto’s.

De twee politieauto’s hebben de achtervolging ingezet. Daarbij is een fietser door de vluchtende verdachte bijna omver gereden. De fietser werd wel geraakt, maar raakte niet gewond.

Uiteindelijk is het voertuig op de Kokkelbank in Leiden aangetroffen. Daarbij was de verdachte niet meer aanwezig. De politie doet verder onderzoek naar het incident én naar de identiteit van de verdachte. Het voertuig is in beslag genomen en meegenomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×