Ruud Paauw.

Deze week in Licht op Leiden: Olympische Spelen-kenner Ruud Paauw

Deze week is Ruud Paauw te gast in Licht op Leiden. Presentator Rens Heruer gaat in op de loopbaan van Paauw, die archivaris was bij het Olympisch Comité en adjunct-hoofdredacteur bij het Leidsch Dagblad. In het gesprek blijkt Paauw een groot kenner van de geschiedenis van de Olympische Spelen.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×