N206 bij Valkenburg dit weekend 's avonds en 's nachts afgesloten

De Tjalmaweg (N206) langs Valkenburg gaat vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur dicht. Vanwege de aanleg van de Rijnlandroute wordt de provinciale weg omgelegd naar een tijdelijk tracé, parallel aan de huidige weg. Dat meldt mediapartner Omroep West. Vanaf maandag rijdt het verkeer tot eind volgend jaar over het nieuwe stuk asfalt.

De Tjalmaweg wordt de komende periode verdiept. Dat moet ervoor zorgen dat omwonenden na de oplevering van de weg, over ruim een jaar, minder geluidsoverlast ervaren van de N206 dan nu het geval is. Ook wordt de nieuwe weg breder.

De afsluiting van de Tjalmaweg duurt zaterdag tot 06.00 uur en zondag tot 10.00 uur. Bij het voormalige viaduct ter hoogte van de Achterweg komen tijdelijke bushaltes.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×