(Foto's: PR).

Hart Voor De Zaak verhuist naar Marinevliegkamp Valkenburg

Na bijna 25 jaar in Leiden gevestigd te zijn geweest, verhuist marketingcommunicatiebureau Hart Voor De Zaak van de Lammenschansweg naar het voormalige marinevliegveld in Valkenburg. Vanaf maandag opent het bureau de deuren van de nieuwe kantoorruimte in een duurzaam gerestaureerde barak, direct naast de Theaterhangaar.

Hart Voor De Zaak en zusterbedrijf Trademade strijken neer aan de rand van Leiden. “Op een inspirerend business park dat nog vol in ontwikkeling is”, zegt eigenaar Ramses Braakman van HvdZ. “Op het oude vliegkamp van de Marine vestigen wij ons tussen een bijzondere mix van bedrijven zoals de Theaterhangaar, Unmanned Valley (hotspot voor sensor based technology), een ambachtelijke gin-distilleerderij, een duurzaam energielab, een drone academy en buitenreclamebedrijf Image Building. Creative Valley Valkenburg, zoals het terrein heet, is volgens Braakman een dynamische plek midden in het groen en vlak bij de kust. “En zodra de Rijnlandroute gereed is, ligt het business park gunstig aan de oprit naar de A44 en A4. Ook is er een directe busverbinding met Leiden CS.”

De twee reclamebedrijven zijn acht maanden binnen Leiden op zoek geweest naar een nieuwe stek, maar zonder succes. “De spoeling van leuke en duurzame kantoorpanden met een eigen smoel is gewoon erg dun. Toen kwamen we via een tip van onze klant KVDK Architecten terecht bij een bijzonder project van de Rijksvastgoeddienst, eigenaar van het marinevliegkamp. Een oude barak die onder architectuur volledig gerestaureerd is met gerecyclede materialen geoogst uit oude, gesloopte panden. In ons nieuwe pand zit onder andere een hergebruikt houten schrotenplafond van een oude school, dakoverspanningen van oude tankstations, Trespa tafelbladen als wanden in het sanitair, hardhoutenkozijnen uit een woningbouwproject in Utrecht en nog veel meer bijzondere materialen.”

Artdirector Marta Klement is ook gelukkig met de nieuwe ruimte. “Die is ruimer van opzet. We kunnen zo de digital en onlinemarketingtak van het bedrijf verder uitbouwen en ook gaan we er een in-huis fotostudio vestigen.”

Op de locatie van het huidige kantoor aan de Lammenschansweg komt een woonwijk.

Economie Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×