Dit keer met een vette knipoog naar de dating show ‘Op Goed Geluk’.

Leidse band WARE komt met zomerse single

De nieuwe single ‘Someday’ van de Leidse band WARE is vandaag uitgekomen. Het is volgens de band een zomers feelgood nummer met knipoog naar jaren ’80. ‘Someday’ is vanaf nu te beluisteren via alle grote streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music, maar ook regelmatig in de radio-uitzendingen van Sleutelstad.

Vorig jaar augustus bracht WARE het debuutalbum ‘Higher’ uit met daarop onder andere de single ‘Electric’. Dat werd met meer dan 100.000 streams goed ontvangen. Het creatieve drietal Bas, André en Eric heeft daarna allesbehalve stilgezeten. Het eerste resultaat daarvan is dus ‘Someday’ waar zoete synthesizers worden gecombineerd met stuwende gitaren die je mee terugnemen naar hits uit de jaren tachtig, begin negentig zoals Iggy Pop’s ‘Candy’ en ‘The promise you made’ van Cock Robin.

De band is binnenkort ook weer live te bewonderen. Niemand minder dan de Groningse Inge van Calkar vroeg WARE om volgende maand haar voorprogramma te verzorgen. De Nederlandse Kylie Minogue staat met haar ‘Magical Rollercoaster Show’ op 4 september op het podium van Gebr. de Nobel. Vorig jaar stond WARE ook al in het voorprogramma van de Engelse band China Crisis.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×