Touzani maakt opnames bij Leiden Centraal. (Foto's: Emile van Aelst).

Touzani zet zijn doeltjes voor Leiden Centraal

Soufiane Touzani zette gisteren zijn doeltjes voor Leiden Centraal. Leidse kinderen lieten daar hun kunsten zien aan de wereldberoemde freestyle-voetballer uit Rotterdam.

Touzani, onder andere bekend van zijn programma Tiki taka Touzani, maakte opnames van jonge voetballers die keeper Koen van der Leeden probeerden te passeren. Uiteraard toonde Touzani af en toe ook zijn eigen balvaardigheid.

Touzani lag ooit goed op koers om profvoetballer te worden totdat bij hem in 2002 scoliose, een ernstige vergroeiing aan de wervelkolom, werd geconstateerd. Na zijn operatie, kreeg hij het advies te stoppen met voetbal. Een balletje hooghouden mocht nog wel van zijn dokter. Hij revalideerde en bekwaamde zich in diverse hooghoudtrucs. Zijn filmpjes daarvan werden een grote hit op You Tube.

Advertentie

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×