(Foto: Rachel Lancashire).

Zondag singelparkwandeling met gids

De Vrienden van het Singelpark organiseren komende zondag weer een wandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur.

De ervaren Singelparkgidsen begeleiden de deelnemers langs bloemen en bomen bij de Disselbrug, het recent vernieuwde Katoenpark en langs de Meelfabriek richting de Zijlpoort. Daarbij vertellen ze over de historie en ontwikkeling van de stad en het Singelpark.

De wandeling vindt in aangepaste vorm plaats. De Singelparkgids begeleidt een groepje van maximaal vier deelnemers en houdt rekening met anderhalve meter afstand. Er zullen meerdere gidsen lopen.

Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids om een bijdrage van vijf euro. De Vrienden van het Singelpark besteden de opbrengst aan het realiseren van ‘het langste, mooiste en leukste stadspark van Nederland’.

Aanmelden is nodig en kan tot en met zondagmorgen via singelparkwandeling@gmail.com. Daarna krijgen de inschrijvers bericht over de plek van vertrek en of er nog plaats is.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×