Stichting Sport in Beeld gaat de Rotary helpen bij de Santa Run. (Foto's: Emilie van Aelst).

Rotary krijgt hulp van Stichting Sport in Beeld

De Rotary krijgt voortaan hulp van de Stichting Sport in Beeld bij de organisatie van de Rotary Santa Run. Die hulp is zeer welkom omdat de organisatie van de vrolijke loop van kerstmannen en -vrouwen een steeds grotere klus is.

Dit jaar hoopt de organisatie de Santa Run te organiseren op 16 december. Deelname kost 15,74 euro. Daarvoor krijg je een kerstpak, een gezellige wandeling/loop en een medaille. De volledige opbrengst gaat naar een aantal nog nader te bepalen goede doelen.

De Rotary Santa Run werd eerder in 2018 en 2019 georganiseerd. Toen liepen ruim 1300 verklede mensen mee. De loop wordt opgevrolijkt met muziek en acts en bijzondere looproutes. Vorig jaar werd de loop vanwege de coronapandemie afgelast.

De komende editie gaat de Leidse Stichting Sport in Beeld helpen bij de organisatie. Vrijdagmiddag werden de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet door Rotary-voorzitter Jos van den Broek, Jeroen Weijermars van Stichting Sport in Beeld en Anita Mantel. Mantel is voorzitter van de onlangs opgerichte Stichting Rotary Leiden Helpt die evenementen als de Santa Run organiseren.

De Rotary Club regelt handjes voor allerlei werkzaamheden, vanuit de Rotary gaat Yentl America dit voornamelijk oppakken. Vanuit de Stichting Sport in Beeld neemt Rutger de Ligny in samenwerking met Leo de Vogel de verantwoording op zich.

 

Advertentie

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×