De derde editie van de jaarmarkt vond afgelopen coronajaar plaats. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Jaarmarkt Leiderdorp afgelast

De vierde editie van de jaarmarkt in Leiderdorp wordt met een jaar uitgesteld. Dat laat de organisatie weten. De coronaregels waar op dit moment aan moet worden voldaan maken het organiseren van een grote markt op 4 september voorlopig te onzeker.

Afgelopen najaar kon de derde editie wel doorgaan. Ook toen werden de nodige afstands- en hygiĆ«nemaatregelen getroffen, maar dit jaar wil de organisatie de persconferentie van 13 augustus niet afwachten. “We zetten alle energie nu in om van de editie in 2022 weer een oude, vertrouwde, gezellige jaarmarkt te maken”, aldus de organisatie. Zaterdag 3 september 2022 kan alvast worden genoteerd als nieuwe datum.

Advertentie

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×