(Foto's: Regio15).

Gewonde bij steekpartij in Action Leiderdorp

Een ruzie in het filiaal van winkelketen Action aan de Vlasbaan in Leiderdorp is maandagochtend ontaard in een steekpartij. Een jongen werd in de winkel door een andere minderjarige jongen gestoken met een mes. Het slachtoffer raakte lichtgewond.

Een woordvoerder van de politie zegt tegen mediapartner Omroep West dat het slachtoffer en de verdachte na het steekincident de winkel zijn uitgegaan. Het tweetal werd enkele honderden meters verderop aangetroffen in de Bootstraat. De vermoedelijke steker is door de politie aangehouden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het steekincident.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Steekpartij bij Action


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×