(Foto: Politie).

Drie Leidenaren aangehouden voor mishandeling stadsgenoot

Drie Leidenaren zijn woensdag opgepakt door de politie voor mishandeling. In de nacht van 1 op 2 augustus werd een 20-jarige Leidenaar op de Papengracht in elkaar geslagen. Hij liep meerdere botbreuken op en moest naar het ziekenhuis.

De politie deed onderzoek aan de hand van camerabeelden en sprak met getuigen. Dat leidde woensdag tot de aanhouding van de drie verdachten. Het gaat om twee mannen van 20 en een man van 21, alle drie uit Leiden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Meer wil de politie niet vertellen over de mishandeling die in de nacht van zondag op maandag plaats had. Zij draagt de zaak over aan het openbaar ministerie.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×