Het bestuur van Jazz on Sunday bij een van de weinige edities die wel doorgang vonden.

Coronamaatregelen verlengd; weer geen Jazz on Sunday

“We hadden hoop maar Mark Rutte heeft het helaas niet kunnen bevestigen”, zegt organisator Trudy Kwik van Jazz on Sunday. Morgen hoopte de organisatie eindelijk weer eens een middag vol jazz te kunnen organiseren bij Koetshuis de Burcht.

Kwik: “Wel een F1, wel volle voetbalstadions maar geen honderd personen buiten op het terras bij restaurant Het Koetshuis.” Het concert dat de Swing Kings morgen zouden geven, komt dus te vervallen en ook de geplande editie van Jazz on Sunday op 5 september kan niet doorgaan. “Blijft nog over 19 september, maar dat horen we pas twee dagen ervoor.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×