(Foto's: Regio15).

Auto compleet uitgebrand in recreatiegebied Vlietland

In de berm langs het Meeslouwerpolderpad in recreatiegebied Vlietland is vanmorgen vroeg een brandende auto met Pools kentekenplaten aangetroffen. De brandweer werd even na 6.00 uur gewaarschuwd, maar kon niet voorkomen dat het voertuig helemaal uitbrandde.

Toen de brandweer aankwam bij het fietspad dat door Vlietland loopt, bleek de auto onder aan het talud te liggen en stond het voertuig in lichterlaaie. Aan de bandensporen was te zien dat de auto al enkele honderden meters eerder op de Meeslouwerweg van het asfalt was geraakt en vervolgens tussen de bomen richting het fietspad was gereden. Vervolgens heeft de onbekende bestuurder geprobeerd weer naar boven te rijden. Toen dit blijkbaar niet lukte, is de auto achtergelaten en waarschijnlijk in brand gestoken.

De politie doet nader onderzoek naar de brand en ook naar de inzittenden. Het Poolse kenteken op de auto kwam wel overeen met het chassisnummer, dus er zaten geen valse kentekenplaten op. Het kenteken bleek wel te zijn verlopen.

Advertentie

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×