(Archieffoto: Chris de Waard).

Gratis proeflessen bij BplusC

Nu de zomervakantie op haar eind loopt, kun je bij bibliotheek BplusC de komende weken allerlei cursussen volgen. Van muziek, theater en dans tot beeldende kunst en talen. Er is keuze uit zo’n 250 gratis cursussen.

De lessen en workshops lopen van 30 augustus tot en met 1 oktober. “Lijkt het je leuk om een keer een dans-, muziek- of theaterles te volgen? Of wil je een van de instrumenten uitproberen? Dat kan!”, meldt BplusC. Ook voor de cursus beeldende kunst heeft de bibliotheek een wervende tekst. “Ontdek de kunstenaar in jou! Het cursusaanbod voor volwassenen bestaat uit tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen, grafische vormgeving, fotografie, edelsmeden en textiel.”

Open Huis
Op 11 september is het Open Huis bij BplusC en kun je kennismaken met het lesaanbod 2021-2022 en de docenten! Iedereen is van harte welkom bij de locaties Rapenburg (Rapenburg 22) en Het Leidse Volkshuis (Apothekersdijk 33) tussen 12.00 – 16.00 uur.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×