Directeur Schouwburg-Stadsgehoorzaal Nanette Ris (bekijk hier de hele uitzending).

Deze week in Licht op Leiden: directeur Schouwburg-Stadsgehoorzaal Nanette Ris

Deze week praat Rens Heruer in Licht op Leiden met Nanette Ris. Zij neemt afscheid als directrice van de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal. In dit gesprek vertelt Ris over haar omvangrijke carrière en aankomend pensioen.

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×