(Foto: Emile van Aelst).

Laatste Leidse melkveehouder doet mee met #bezoekdeboer

Boer Wilbert van der Post organiseert op 27 en 30 augustus onder de vlag van Team Agro NL een wandeling op en rond zijn erf. De laatste Leidse melkveehouder vertelt daarbij over de impact van de RijnlandRoute op zijn bedrijf. Ook besteedt hij uitgebreid aandacht aan de natuur op en rond het terrein van de Elza Hoeve.

Door heel Nederland organiseren boeren wandelingen om te vertellen over het hedendaags runnen van een boerenbedrijf met alle kansen en bedreigingen waar boerenbedrijven mee te maken hebben. Op social media zijn de verschillende wandelingen te vinden via #bezoekdeboer en #rondjekavelpad.

De activiteiten bij Van der Post beginnen om 20.00 uur met koffie, thee en cake. De wandeling start om 20.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Deelname kost 5,00 euro. Aanmelden kan via whl.vanderpost@gmail.com of 06-21553663.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×