EL CID Dag 6. (Foto's: Emile van Aelst en Rob van Dullemen).

EL CID Dag 6: tot slot nog één keer feesten in het park

De EL CID-week 2021 zit er op. Deels online, deels fysiek en verspreid over verschillende dagen hebben de nieuwe studenten kennisgemaakt met Leiden. Gisteren konden ook de deelnemers van de tweede groep meedoen met de Silent Dixo en karaoke in de Leidse Hout en park Matilo.

De hele week is er getest voor toegang en dat leverde dagelijks slechts enkele positieve tests op. Maandag breekt voor veel verenigingen de kennismakingstijd (KMT) aan, ook dan moeten de studenten zich aan verschillende coronamaatregelen houden en testen voor toegang.

De aanmeldingen voor de verenigingen stroomden deze week binnen, zo vertelde Jurian Calis van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen afgelopen week aan Sleutelstad. “Sommige verenigingen hadden een maximaal aantal aanmeldingen per dag, om te voorkomen dat ze na één dag al helemaal vol zaten.” De EL CID vond dit jaar plaats in twee groepen, en de verenigingen wilden voorkomen dat de eerste groep alle vrije plaatsen innam. “Het zou oneerlijk zijn als aankomende studenten er niet meer bij kunnen, alleen maar omdat ze pas donderdag aan de beurt zijn voor hun EL CID.”

Foto’s van dag 6 door Emile van Aelst: 

Foto’s van dag 6 door Rob van Dullemen: 

Advertentie

Leiden EL CID 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×