(Foto: Anja Robertus).

84-jarige Leidse wint Mrs Senior Pride 2021

De Leidse Magda Römgens is maandagmiddag gekozen tot Mrs Senior Pride 2021. De 84-jarige is de oudste roze 50+ambassadeur van Nederland. Römgens kreeg de prijs in Utrecht uitgereikt tijdens de viering van Nationale Roze Ouderendag in TivoliVredenburg.

Ondanks haar hoge leeftijd geeft Römgens nog geregeld gastcolleges waarin ze aan de studenten vertelt hoe het is om een homoseksuele oudere te zijn.

De Nationale Roze Ouderendag is een initiatief van de Stichting Roze 50+. In deze organisatie werken belangenorganisaties ANBO en COC Nederland samen aan een vergroting van de acceptatie van roze ouderen.

Lammert Veenhuizen uit Westdorpe werd uitgeroepen tot Mr Senior Pride 2021.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×