(Archieffoto: Marja van Tilburg).

Jeugd kan kennismaken met basketballers van ZZ Leiden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball organiseert op zondag 5 september een open dag voor de jeugd. Kinderen kunnen op deze dag kennismaken met het nieuwe team, meedoen met een clinic en de oefenwedstrijd tegen Landstede Hammers bijwonen.

De deuren van de Vijf Meihal gaan open om 12.00 uur, het festijn zelf begint om 12.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Tijdens de clinic gaan de kinderen basketballen onder begeleiding van coaches van ZZ Leiden. Alle kinderen die aan de clinic meedoen, krijgen ook een gratis kaartje voor de thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Apollo op 30 oktober.

Op de Open Dag worden ook de coaches en spelers voorgesteld. In verband met de risico’s van corona heeft de club uit voorzorg besloten de spelers een beetje op afstand van de bezoekers te houden. Daarom zetten de spelers geen handtekeningen, maar worden er handtekeningenkaarten uitgedeeld. Wel kunnen er vragen aan de spelers en coaches worden gesteld.¬† Na een pauze werkt¬† ZZ Leiden om 16.00 uur de oefenwedstrijd tegen Landstede Hammers af.

Aanmelden voor de open dag kan online. Bezoekers van 13 jaar en ouder worden gecontroleerd bij de entree op corona. Via de CoronaCheck-app kunnen zij een geldige QR-code en legitimatiebewijs laten zien.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×