(Foto: PR Sportfondsen voorschoten / Voorschoten4kids).

Sporten in Voorschoten: inschrijving Voorschoten4Kids start volgende week

Het sportieve kinderprogramma van Sportfondsen Voorschoten, Voorschoten4Kids, gaat binnenkort weer van start. Kinderen in de leeftijd van vier tot en met veertien jaar die in Voorschoten wonen of die in Voorschoten op school zitten, kunnen via het programma kennismaken met verschillende sporten.

Kinderen kunnen zich vanaf 31 augustus inschrijven voor een van de ruim honderd cursussen. De activiteiten worden op een laagdrempelige manier aangeboden op een locatie in Voorschoten of directe omgeving.

Naast sporten kunnen de kinderen ook deelnemen aan verschillende culturele activiteiten. “Ze kunnen dit schooljaar kennismaken met djemb√©, paardrijden, ballet, golf, tafeltennis, volleybal, tuimelbudo en nog vele andere activiteiten. Voor ieder kind zit er een geschikte cursus tussen”, zegt een woordvoerder van de organisatie.

De online inschrijving start dinsdagavond 31 augustus om 18.00 uur.

Maatschappij Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×