(Foto: Regio15).

Auto belandt op beruchte vangrail

Een personenauto is zondagavond op de vangrail beland langs de N446 ter hoogte van de Rijksweg A4 bij Hoogmade/Leiderdorp. Het is niet de eerste keer dat een voertuig op exact dezelfde plek op de vangrail terecht komt. In zowel 2019, 2020 als 2021 belandden meerdere voertuigen op de vangrail, ook belandde een voertuig een keer op zijn kop op het naastgelegen fietspad.

Omdat het voertuig er vrijwel ongeschonden vanaf kwam, is er een extra berger met een kraan ter plaatse gekomen om de auto van de vangrail af te takelen. Tijdens de berging werd de weg korte tijd in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer.

Het voertuig is uiteindelijk toch door het bergingsbedrijf meegenomen vanwege een lekke band. De bestuurster raakte niet gewond.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×