Cultuur071, uitzending 28-08-2021: Muziekkamer Oegstgeest, Veenfabriek, Ars Aemula en De Lakenhal

Muziekkamer Oegstgeest heeft het komende seizoen een prachtig programma samengesteld. Martin Rohde, de man achter de programmering, is bij ons om de highlights toe te lichten. Zowel in de Pauluskerk in Oegstgeest als in ‘t Trefpunt in Warmond en Scheltema in Leiden worden de optredens gehouden. 

www.muziekkamer-oegstgeest.org


Interview Jos Nijhof met Martin Rohde

Maria, de bekendste moeder ter wereld, staat centraal in de nieuwe voorstelling van de Veenfabriek. Maria, gespeeld door Jacobien Elffers, bezingt over haar leven en dat van haar kinderen. Joeri Vos, artistiek leider, tekstschrijver en regisseur, is te gast en vertelt over de voorstelling.

30 en 31 augustus zijn de try-outs en 1 september de premiere in Scheltema.

www.veenfabriek.nl/voorstellingen/maria-maria-maria/


Interview Jos Nijhof met Joeri Vos

Ars Aemula Naturae start het culturele jaar met open dagen, een ledententoonstelling en een kunstveiling. Ars leeft en strijkt neer op verschillende plekken in de stad. Conny Broeyer, voorzitter, en Janine Melai, kunstenaar, vertellen over de dingen die in de nabije toekomst staan te gebeuren.

www.arsaemula.nl

Terugluisteren interview:
Deel 1
Deel 2

De Lakenhal, sinds mensenheugenis verbonden met onze stad, heeft een nieuwe directeur en ze is bij ons te gast. Tanja Elsgeest stelt zich voor en vertelt wat zij belangrijk vindt voor het museum en onthult haar toekomstige plannen.  

www.lakenhal.nl

Terugluisteren interview:
Deel 1
Deel 2

Cultuur Interview Leiden Oegstgeest #cultuur071 Cultuur leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×