Houssin Bezzai bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: racisme- en discriminatiemanager Houssin Bezzai

Profvoetballer, maatschappelijk ondernemer en nu racisme- en discriminatiemanager bij de KNVB. Leidenaar Houssin Bezzai (42) vertelt deze week in Licht op Leiden over zijn rijke carrière, zijn persoonlijke leven in Leiden en over zijn strijd tegen racisme en discriminatie binnen het voetbal.

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

 

Leiden Maatschappij Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×