(Foto: Rijnlandse Molenstichting).

Leiderdorper Arie Meerburg (75) overleden

De Leiderdorpse oud-politicus en -burgemeester Arie Meerburg is maandag 30 augustus overleden.

Meerburg was raadslid en wethouder in Leiderdorp en werd in 1986 burgemeester van de gemeente Alkemade. Dat bleef hij 23 jaar, tot de gemeente in 2009 opging in de gemeente Kaag en Braassem. Van 2009 tot 2018 was hij voorzitter van het CDA Leiderdorp. Hij bleef tot zijn dood vice-voorzitter. Ook was hij vanaf 1997 betrokken bij de Rijnlandse Molenstichting, waar hij verschillende bestuursfuncties bekleedde. De molens van de stichting staan tot de begrafenis komende zaterdag in rouwstand.

Arie Meerburg is vijfenzeventig jaar geworden.

Advertentie

Leiderdorp Politiek Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×