Groene initiatieven gezocht. (Foto: Sleutelstad).

Gezocht: genomineerden voor een Groen Lintje

De jaarlijkse Groene Lintjesregen staat weer voor de deur. Op 8 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, wil GroenLinks Leiden plaatselijke initiatieven die de stad socialer, duurzamer en groener in het zonnetje zetten.

De politieke partij zoekt genomineerden en doet daarvoor een oproep. Mensen of organisaties die de stad socialer, duurzamer en of groener maakt, kunnen ingestuurd worden via groenelintjes@groenlinksleiden.nl. Een korte beschrijving ingestuurd voor 17 september is genoeg.

De inzendingen worden beoordeeld op enkele criteria. Zo wordt er gekeken of het vernieuwend is voor Leiden en of het inspireert om mee te doen. Op 8 oktober worden er onder de aangemelde initiatieven een juryprijs uitgereikt bij Theehuis Noord (Joop Vervoornpad 1) om 17:30.

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×