(Foto: Maarten Mulder).

Oud wereldkampioen karate Babak Goudarzi wil sportschool in Leiden openen

Voormalig wereldkampioen karate Babak Goudarzi is van plan om een sportschool in Leiden te openen waar hij nieuw karate-talent wil begeleiden. Goudarzi wil via de sportschool een toekomstig wereldkampioen opleiden. “Dat is niet onmogelijk”, zegt hij in Sport071.

Goudarzi komt uit Iran en vluchtte in 2015 naar Nederland. In het karate werd hij twee keer wereldkampioen en was hij ook bondscoach van Iran en Pakistan. Eerder gaf hij al karate training in Rotterdam. Nu opent hij vanaf oktober een sportschool bij het Betaplein.

“Ik ben de gemeente hier dankbaar voor en ik hoop dat ik iets terug kan doen”, zegt Goudarzi. Naast het opleiden en begeleiden van karate talent is de sportschool ook een plek voor fitness, seniorentraining en groepslessen. De droom van Goudarzi is om Nederland wereldkampioen te maken. “Dat moeten we echt samen doen”, zegt hij.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×