(Foto's: PR).

Barry Badpak en Brouwerij Pronck lanceren 3 oktober box

Leids Ontzet vieren kan dit jaar met een speciale 3 oktober box! De Leidse brouwerij Pronck heeft samen met Barry Badpak een speciaal pakket samengesteld om thuis alvast in de stemming te komen of om 3 oktober lekker thuis te vieren.

“3 oktober nog steeds niet zoals vroeger? Geen paniek, die gasten van Pronck hebben dat hele Leids Ontzet voor jou in een box gepropt”, zeggen de heren van Barry Badpak die zelf alvast een pakketje achterover hebben gedrukt. “Met vijf Leidse bieren houd je thuis een kroegentocht met je vrienden (of lekker alleen!).”

In de box zit verder alles wat je nodig hebt om hutspot te maken en uiteraard ontbreekt ook de rookworst niet. “Want dat verpakt wat makkelijker dan klapstuk.” De peen en ui wordt niet aangevuld met aardappelen, maar met pastinaak. “Zoals het hoort!”

De koraalzang zingen kan ook gewoon thuis. Luidkeels en samen met Barry Badpak. De songteksten vind je ook in de box. “En met de kruinmuts op loop je de optocht gewoon zelf door de kamer. Daarna heb je gegarandeerd een dag vuurwerk in je hoofd.”

Bestellen
De 3 oktober box is speciaal voor het Leids Ontzet en is alleen online te bestellen via de webshop van Brouwerij Pronck. Bestellen kan tot en met donderdag 30 september 2021. “Voor 3-10’tjes staat het Leids Ontzet zo voor je koker!”

Brouwerij Pronck’s Bier-Drive-Thru & Versturen
Op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober kan de 3 oktober box ook worden opgehaald op vertoon van het bestelnummer dat je bij Brouwerij Pronck’s webshop krijgt. Er is dan een ‘bier drive-thru’ van 9.00 tot 19.00 uur op de Langegracht 70 D in Leiden. De box laten versturen naar een Leienaar buiten de stadsgrenzen kan ook.

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×