Het Gesprek met de burgemeester.

Gesprek met de burgemeester: kermis, asielzoekers en vaccinatiebewijs

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Deze maand als eerste de vraag: waarom zijn er meer dan tien schoten afgevuurd op de Marrakech Lounge aan de Herenstraat? Ook blikken we vooruit de de speciale kermis tijdens Leids Ontzet, waar je alleen toegang toe hebt met een vinkje in de CoronaCheck-app, en vraagt de burgemeester zich af of we van die toegangscontroles af zullen komen. Tot slot: waar wil Leiden een nieuw asielzoekerscentrum plaatsen? De zoektocht is geopend.


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van september

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×