Rijdende Geus van de 3 October Vereeniging weer op pad

Het mobiele servicepunt van de 3 October Vereeniging rijdt weer uit. De zogeheten Rijdende Geus staat de komende tijd op verschillende plaatsen in de stad. Er is Leidens Ontzet merchandise te koop. Nieuw dit jaar zijn onder meer een rode muts en joggingbroek.

Ook worden er gratis kaarten uitgegeven aan leden voor de seniorenvoorstelling en ook kunnen mensen er informatie krijgen over de vereniging en de viering of zichzelf aanmelden als lid.

Op woensdagmiddag 8 september staat de Rijdende Geus vanaf 12.30 uur op de Beestenmarkt bij de fontein tegenover bioscoop.

Seniorenvoorstelling
Tijdens het concert op 2 oktober in de Stadsgehoorzaal zijn er optredens van Samantha Steenwijk, “De Slechte Band” en Back to Waterloo. Dit evenement is alleen toegankelijk met een QR-code uit de CoronaCheckapp of met een print van deze QR-code. Kaarten voor de Seniorenvoorstelling kunnen afgehaald worden bij de Rijdende Geus zolang de voorraad strekt. Leden van de 3 October Vereeniging ontvangen elk één kaart. Duo-leden kunnen twee kaarten halen. Neem daarvoor de brief mee die toegezonden is met het magazine 1574. Daarop staat het lidmaatschapsnummer dat nodig is om een kaart op te halen.

Waar is de Rijdende Geus?
De Rijdende Geus heeft dit jaar drie vaste standplaatsen: de Beestenmarkt (op bijna alle woensdagen), de Garenmarkt (op zaterdagen) en op woensdag 29 september het Stationsplein. Het gehele schema is hieronder te vinden.

Openingstijden Rijdende Geus
Zaterdagen: 10.00 – 17.30 uur
Woensdagen: 12.30 – 17.30 uur

Waar en wanneer?
– woensdag 8 september:
– zaterdag 11 september: Garenmarktplein
– woensdag 15 september: Beestenmarkt bij fontein, tegenover bioscoop
– zaterdag 18 september: Garenmarktplein
– woensdag 22 september: Beestenmarkt bij fontein, tegenover bioscoop

Cultuur Leiden Leidens Ontzet 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×