(Foto: Emile van Aelst).

Leidse Vrijwilligersprijs open voor nominaties

Voor het eerst in twee jaar wordt de Leidse Vrijwilligersprijs weer uitgereikt. Door corona werd er vorig jaar een editie overgeslagen. Nu kunnen alle organisaties en vrijwilligers weer genomineerd worden.

De Leidse Vrijwilligersprijs bestaat al sinds 1993. De prijs wordt uitgereikt om vrijwilligerswerk aan te moedigen. Er worden drie prijzen uitgereikt. Eén voor de vrijwilliger van het jaar en één voor de beste vrijwilligersorganisatie van het jaar. Voor jongeren tussen 18 en 27 jaar oud is er de speciale Toekomstprijs.

Een organisatie of persoon nomineren kan via de website van de Leidse Vrijwilligersprijs.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×