Maarten de Crom is de nieuwe lijsttrekker voor de VVD Leiden. (Foto: VVD Leiden).

Maarten de Crom definitief benoemd als lijsttrekker Leidse VVD

VVD-raadslid Maarten de Crom (27) is op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de VVD Leiden definitief benoemd als lijsttrekker. De Crom werd vorige maand door het bestuur van de VVD Leiden voorgedragen. De leden hebben die voordracht nu bekrachtigd, waardoor De Crom de liberale lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen die in maart 2022 worden gehouden, zal aanvoeren. In november worden ook de andere kandidaten voor de lijst bekend gemaakt.

De Crom heeft zin in de klus: “We gaan Leiden laten zien hoe de VVD de stad nog mooier en beter wil maken. Dat wij de beste ideeën hebben voor de toekomst van de Leiden. Gelukkig merk ik bij onze achterban hetzelfde enthousiasme en ongeduld als bij mijzelf om aan de slag te gaan.”

Voorzitter Jantine de Haan van het Leidse afdelingsbestuur van de VVD noemt De Crom ‘een jonge, frisse lijsttrekker met een duidelijke visie voor onze mooie stad’. “We zijn ontzettend blij dat hij het gezicht van onze campagne wordt.”

Speerpunten
Zaken die de VVD Leiden in de komende campagne naar voren gaat brengen zijn de financiën van de stad en de hoogte van de belastingen. “Ook worden de problemen van gewone Leidenaars niet serieus worden genomen”, vindt De Crom. “Leiden is verworden tot een links bolwerk. Bij het stadsbestuur van D66, GroenLinks en PvdA stond afgelopen jaren het motto ‘samen maken wij de stad’ centraal. Niets bleek minder waar. Dit college heeft laten zien dat jouw mening en ideeën er alleen toe doen als je hetzelfde wereldbeeld hebt als zij.” Ook schone en veilige straten zijn voor de VVD Leiden een prioriteit en datzelfde geldt voor voldoende ruimte voor ondernemers.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×