Kees van den Bosch in Galerie Zoeterijn.

Deze week in Licht op Leiden: galeriehouder Kees van den Bosch

Kees van den Bosch heeft al bijna 25 jaar een galerie aan huis in Zoeterwoude-Rijndijk. Galerie Zoeterijn hangt vol met werken van schilders uit de ‘Leidse School’. In Licht op Leiden krijgt de kijker deze week een uniek inkijkje in de galerie. De presentatie is in handen van Ton Kohlbeck.

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Cultuur Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×